06 - 106 378 21 (alleen whatsapp) Radio@betekoppenfm.nl

Een

hart onder de riem

voor alle Betekoppen

Voor iedereen is het een bijzonder jaar geweest! Iedereen is door de wereldwijde pandemie wel op één of andere manier geraakt en daarom steken we alle betekoppen een hart onder de riem! Carnaval is meer dan een groots feest. Het brengt mensen samen, in breedste zin van het woord.

Daarom doen wij ons best om iedereen toch iets mee te geven deze Carnaval. C.S. de Betekoppen en BetekoppenFM organiseren diverse sociale activiteiten voor alle betekoppen.

Ouderen In verzorgingshuis “de Redoute”
Voor de bewoners van “de Redoute” is er een heerlijke lunch geregeld op zaterdag 13 februari. Hierbij krijgen we hulp van Goofy’s Food Corner welke voor de maaltijd in zal staan. Onze razende reporter zal een kijkje gaan nemen bij de Redoute en zal verslag uitbrengen van deze activiteit voor onze seniore Betekoppen. Deze activiteit is georganiseerd met de middelen die zijn opgehaald voor het Sasse Carnaval.
Kinderen van Basisschool de Statie

Voor de kinderen van Kinderopvang en Basisschool de Statie hebben we Carnavalspakketjes voorzien. Door de pandemie kunnen de kinderen nu niet naar school en mede hierdoor op school het Carnaval samen niet vieren. Naast dit pakket zijn er voor alle Betezaadjes leuke knutsel en speur activiteiten georganiseerd hierbij hebben we goede hulp gekregen van Angelique Bevelander welke de Betejacht voor haar rekening heeft genomen. Kijk op de Betezaadjes pagina voor meer info!

Deze activiteit is georganiseerd met de middelen dien zijn opgehaald voor het Sasse Carnaval.

De Sasse Horeca
Onze partners die zorgt dragen voor de allerleukste carnavalslocaties in Betekoppenstad! Door de pandemie is geen andere sector zo hard getroffen als de Horeca! Om hen een hart onder de riem te steken hebben we een leuk horecapakket samengesteld met Drankelhandel T’Sas welke voor de drank zorgt en Buurtsuper Goethals welke zorgt voor een heerlijke droge worst. De winst gaat volledig naar de Horeca! In het pakket zit verder nog een strippenkaart waarmee u in de 2 maanden na het openen van de horeca alsnog een kroegentocht door Betekoppenstad kunt houden en kortingsbonnen te gebruiken bij enkele lokale ondernemers! Ook zit er iets in waarmee u uw steun kunt laten zien! Bestel uw pakket via onderstaande pagina
Zieken in Betekoppenstad
Net als elk jaar gaan we een ronde langs buurtgenoten welke iets onder de leden hebben. Ze krijgen dan een heerlijk fruitmand namens Carnaval vierend Betekoppenstad. Dit wordt elk jaar enorm gewaardeerd door de mensen die hem ontvangen, maar ook de leden van de Raad van 11 vinden dit een eervolle taak om namens u dit te mogen doen. Deze activiteit is georganiseerd met de middelen dien zijn opgehaald voor het Sasse Carnaval.